Home Automation Programmering

smarthome

Tegenwoordig wordt de markt overspoeld met "smart" producten: aangesloten stopcontacten, intelligente deurbellen met gezichtsherkenning, multi-room audio systemen (SONOS, ...), Voice assistenten, intelligente verlichting ... ... dit interesseert u allemaal maar u weet niet hoe u eraan moet beginnen / hoe u deze nieuwe technologieën op een eenvoudige en veilige manier in uw huis kunt integreren? Wij helpen je graag!

 
We hebben 2 verschillende aanbiedingen :
  • De configuratie van "algemene" systemen en mogelijk interacties daartussen (Sonos, Google Assistant, Nest, Honeywell, Amazon Alexa, Philips Hue, Logitech Harmony, ... ...)
  • Een Niko Home Control installatie programmeren

 

Home Automation biedt een hele reeks voordelen  :
  • uw leven gemakkelijker maken: met een simpele spraakopdracht kunt u de verlichting dimmen en de tv aanzetten of wanneer u uw huis verlaat alle verlichting in huis met één enkele opdracht uitschakelen.
  • aanzienlijke besparingen realiseren met intelligent beheer van verlichting en centrale verwarming.
  • veiligheid toe te voegen door een aanwezigheid te simuleren wanneer u weg bent, om alle lichten op de begane grond aan te zetten als een persoon wordt gedetecteerd wanneer u er niet bent of om u notificaties te sturen op basis van intelligente detectie van bewegingen en/of mensen.
 
Tegenwoordig is het ondenkbaar om niet te profiteren van deze vele voordelen in een modern huis! Of u nu op het punt staat te bouwen of uw hele huis opnieuw wil uitrusten, wij staan ​​tot uw beschikking om een ​​offerte te maken voor de aanschaf van de apparatuur en de configuratie van het geheel.
 

 

Consultancy voor configuratie van "algemene" systemen

Na een eerste gesprek waarin we de systemen bespreken die u wenst te integreren of aan te schaffen schaffen, bieden we je een offerte aan voor de configuratie van de verschillende toestellen en gewenste scenario's.

 

Prijs: op offerte na een eerste gratis en vrijblijvend contact

 

 

Niko Home Control (v1 / v2) Programmatie

U hebt een Niko Home Control versie 1 of versie 2 installatie, maar je elektricien is niet gespecialiseerd in het programmeren van Home Automation of u voelt dat u niet optimaal geniet van uw installatie (integratie met Google Assistant / Amazon Alexa, creëren van sferen met interacties tussen uw verlichting, uw geluidsinstallatie, uw tv ...). Wij kunnen je helpen ! Let op: de elektrische installatie doen we niet! Het configureren en integreren van "algemene" systemen zoals hierboven vermeld is ook perfect mogelijk binnen een Niko Home Control installatie. Onze ingenieurs hebben de volgende opleiding gevolgd en certificeringen behaald: "Niko Home Control Introduction" en "Niko Home Control Customer-orientated working" gegeven door Niko België.

Prijs: op offerte na een eerste gratis en vrijblijvend contact

 

Screenshot 2020 06 02 20.15.08b

 

Contacteer Ons

Pulsar3.net

BE 0837 841 359

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huppaye, België

Mobile: +32 477 47 41 46